Informasjon om tilbaketrekking av Intel Anti-Theft-tjenesten fra portalen til Norton Anti-Theft

Intel har kunngjort avgjørelsen om å avslutte sikkerhetstilbudene, og etterfølgende avvikle Intel Anti-Theft-tjenesten, som vil avsluttes ved utgangen av Januar 2015. Som et resultat, vil Symantec ikke lenger tilby Intel Anti-Theft-funksjonen som en del av Norton Anti-Theft-tilbudet på Norton Anti-Theft-portalen.

Norton Anti-Theft virker med Intel® Anti-Theft-tjenesten for å gi flere nivå med beskyttelse, for at den bærbare PC-en og de innebygde fastvarekomponentene skal holdes trygge. Merk at Intel har valgt å avslutte Intel Anti-Theft-funksjonen og vil ikke lenger støtte denne funksjonen fra Januar 2015.

Du kan imidlertid være trygg på at Norton Anti-Theftbeskyttelsen fremdeles, selv uten Intels teknologi, lar deg låse enheten hvis den mistes eller stjeles. Ved å fornye abonnementet på Norton Anti-Theft, godtar du denne endringen i Norton Anti-Theft-funksjonene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v103215908_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 04/11/2014