Administrere merknader

Identity Safe lagrer og administrerer sensitive opplysninger. Alternativet Merknader i Identity Safe lagrer informasjon eller hint som du kan slå opp senere. Du kan bruke Merknader til å lagre informasjon om møteplasser, daglige arbeidsrutiner og til og med sitatene du liker best.

Du kan også se, redigere og slette merknader du har lagret.

Opprette en merknad

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på rullegardinmenyen øverst i vinduet, og velg Nye merknader.

3. I vinduet NY MERKNAD, i boksen Tittel skriver du navnet på merknaden.

4. Skriv inn en kategori for merknaden i boksen Etiketter, for eksempel hjemme, personlig eller offisiell.

5. Skriv inn referansedataene i boksen Tekst.

6. Velg Krev hvelvpassord for å be om hvelvpassordet før du redigerer merknaden.

7. Klikk på Lagre.

Redigere en merknad

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Merknader i venstre rute.

3. Klikk på merknaden du vil redigere, i vinduet Merknader.

Du kan bruke alternativet Sorter etter tilgjengelig øverst i vinduet Notater for å finne et notat raskere. Du kan også direkte søke etter merknader i feltet Søk i hvelvet ditt.

Du må validere passordet ditt til hvelvet for det notatet du endrer, hvis du valgte alternativet Krev hvelvpassord da du opprettet notatet.

4. Klikk på Rediger.

5. Endre de påkrevde detaljene.

6. Klikk på Lagre.

Slette en merknad

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Merknader i venstre rute.

3. Klikk på merknaden du vil slette, i vinduet Merknader.

Du kan bruke alternativet Sorter etter tilgjengelig øverst i vinduet Notater for å finne et notat raskere. Du kan også søke etter merknader i feltet Søk i hvelvet ditt.

Du må validere passordet ditt til hvelvet for det notatet du sletter, hvis du valgte alternativet Krev hvelvpassord da du opprettet notatet.

4. Klikk på Slett.

5. Klikk på Ja i advarselsboksen.

Video: Hvordan styrer du hvelvet til Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10308775_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017