Styre merknader

Du kan bruke alternativet for merknader i Identity Safe til å lagre personlige opplysninger som du kan hente frem og bruke ved behov. Du kan også se, redigere og slette merknader du har lagret.

Slik oppretter du en merknad

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på Merknader i venstre rute.

4. Klikk på Nye merknader i vinduet Merknader.

5. Skriv inn et navn for merknaden i boksen Notatnavn i vinduet NY MERKNAD.

6. Skriv inn en kategori for merknaden i boksen Etiketter, for eksempel hjemme, personlig eller offisiell.

7. Skriv inn referansedataene i boksen Tekst.

8. Velg Krev hvelvpassord for å be om hvelvpassordet før du redigerer merknaden.

9. Klikk på Lagre.

Slik redigerer du en merknad

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på Merknader i venstre rute.

4. Klikk på merknaden du vil redigere, i vinduet Merknader.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne merknadene raskere. Du kan også søke etter merknader i feltet Søk i hvelvet ditt.

Hvis du merket av for alternativet Krev hvelvpassord da du opprettet merknaden, må du bekrefte hvelvpassordet for å kunne redigere merknaden.

5. Klikk på Rediger.

6. Endre de påkrevde detaljene.

7. Klikk på Lagre.

Slik sletter du en merknad:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på Merknader i venstre rute.

4. Klikk på merknaden du vil slette, i vinduet Merknader.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne merknadene raskere. Du kan også søke etter merknader i feltet Søk i hvelvet ditt.

Hvis du merket av for alternativet Krev hvelvpassord da du opprettet merknaden, må du bekrefte hvelvpassordet for å kunne slette merknaden.

5. Klikk på Slett.

6. Klikk på Ja i varselsdialogboksen.

Om Merknader

Om Identity Safe-hvelv

Legge til etiketter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10308775_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013