Oppsett av fjernovervåking

Du kan bruke dialogboksen Oppsett av fjernovervåking til å konfigurere fjernovervåking for datamaskinene som er koblet til nettverket ditt.

Datamaskinene du vil fjernovervåke, må ha en versjon av et Norton-produkt som støtter fjernovervåking.

Norton Business Suite trenger et passord for å sette opp fjernovervåking. Du må angi det samme passordet på hver datamaskin du vil overvåke. Passordet må inneholde mellom 6 og 20 tegn. Passordet skiller mellom store og små bokstaver.

Norton Business Suite oppdager datamaskinene på nettverket ditt.

Du kan bruke følgende alternativer til å konfigurere Norton Business Suite slik at det oppdager datamaskinene som er koblet til nettverket ditt:

Datamaskinoppdagelse alltid på

Gjør at du alltid kan oppdage datamaskinene som er koblet til nettverket ditt

Hvis du for eksempel kobler en ny datamaskin til nettverket, og angir det identiske passordet, oppdager Norton Business Suite datamaskinen automatisk for fjernovervåking.

Datamaskinoppdagelse kun på når vinduet med nettverkssikkerhetskartet vises

Gjør at du kun kan oppdage datamaskinene som er koblet til nettverket når vinduet Nettverkssikkerhetskart er åpent

Hvis du for eksempel vil oppdage en ny datamaskin å fjernovervåke, angir du passordet når vinduet Nettverkssikkerhetskart er åpent.

Om nettverkssikkerhetskartet

Konfigurere fjernovervåking

Slå av fjernovervåking

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10306892_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 10/02/2011