Beskyttelsesvarsel

Når Smart brannmur er slått av, er datamaskinen ikke beskyttet mot Internett-trusler og sikkerhetsrisikoer.

Det kan være enkelte problemer som krever at du slår av Smart brannmur. I slike tilfeller bør du forsøke å tilpasse individuelle sikkerhetsinnstillinger før du skrur av brannmuren på følgende måte:

• Du kan gå inn i Nettverkssikkerhetskartet for å løse problemer med deling av filer eller skrivere. Du kan stille inn klareringsnivå på nettverket som datamaskinen er koblet til, i vinduet Nettverkssikkerhetskart. Det kan hende at problemet løses dersom du angir at nettverket skal være Delt eller få Full klarering.

• Du kan løse problemer knyttet til Teredo ved å gå til kategorien Avanserte innstillinger i Smart brannmur og slå alternativet Lær IPv6 NAT-traverseringstrafikk automatisk på.

Hvis du må slå av Smart brannmur, bør du slå den av midlertidig, slik at den slår seg på igjen automatisk.

Du kan bruke rullegardinlisten i dette vinduet til å velge hvor lenge du vil at Smart brannmur skal være slått av.

Du kan slå på Smart brannmur manuelt før den angitte tiden løper ut, for å sørge for at datamaskinen fortsatt er beskyttet.

Om Smart brannmur

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Om nettverkssikkerhetskartet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028879_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 31/10/2011