Overvåkning av programoppstart

Overvåkning av programoppstart hindrer at trojanske hester og andre ondartede programmer kan starte og manipulere trygge programmer uten at du er klar over det. Når Overvåkning av programoppstart er aktiv, varsler det deg hver gang et ukjent program starter et annet program. Du kan tillate eller blokkere det ukjente programmets Internett-tilgang.

Noen av programmene som er oppført i dialogboksen Overvåkning av programoppstart, starter andre Internett-aktiverte programmer.

Det kan for eksempel hende at du kjører et program første gang. Dette programmet starter kanskje andre Internett-baserte programmer. I vinduet for Overvåkning av programoppstart vises en liste over programmer som har startet andre programmer.

Klikk oppføringen for å finne ut mer om et program på listen.

I følgende tabell vises programdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av programmet

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av programmet

Versjon

Viser programversjonen

Digital signatur

Viser godkjenningen av programmets digitale signatur

Firmanavn

Viser navnet på firmaet et program tilhører

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Om programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028834_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/02/2011