Overvåkning av programkomponenter

Overvåkning av programkomponenter hindrer at trojanske hester og andre ondartede programmer fester seg til trygge programmer, og dermed unngår å bli oppdaget. Når Overvåkning av programkomponenter er aktiv, blir du varslet hver gang en mistenkelig komponent prøver å få tilgang til Internett. Du kan deretter tillate eller å blokkere tilgang for denne komponenten.

Noen av programmene på datamaskinen bruker komponentene som er oppgitt i dialogboksen Overvåkning av programkomponenter for å få tilgang til Internett.

Klikk på oppføringen for å få mer informasjon om en bestemt komponent.

I følgende tabell vises komponentdetaljoppføringene:

Fullstendig bane

Viser plasseringen av komponenten

Beskrivelse

Viser en kort beskrivelse av komponenten

Versjon

Viser komponentversjonen

Digital signatur

Viser godkjenningen av komponentens digitale signatur

Firmanavn

Viser navnet på firmaet en komponent tilhører

Du kan bruke alternativet Fjerne til å fjerne et valgt program fra listen eller alternativet Fjerne alle til å fjerne alle programmene fra listen.

Om Avanserte innstillinger for Smart brannmur

Om programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028830_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 15/02/2011