Fjerne en brannmurregel

Du kan fjerne noen av brannmurreglene etter behov. Du kan imidlertid ikke endre alle standardtrafikkreglene som vises på listen. Du kan se innstillingene for disse reglene ved å bruke alternativet Vis.

Ikke fjern brannmurregler med mindre du er en avansert bruker. Brannmurens effektivitet kan bli påvirket og datamaskinens sikkerhet kan bli redusert dersom en brannmurregel fjernes.

Fjerne en trafikkregel

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

3. Velg regelen du vil fjerne i kategorien Trafikkregler.

4. Klikk på Fjern.

5. Klikk Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Fjerne en programregel

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Programstyring, i kolonnen Program velger du programmet som inneholder regelen du vil fjerne.

4. Klikk på Endre.

Klikk på Fjern hvis du vil fjerne alle programreglene tilknyttet dette programmet.

5. Velg regelen du vil fjerne i vinduet Regler.

6. Klikk på Fjern.

7. Klikk Ja i bekreftelsesdialogboksen.

8. Klikk på OK.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1028261_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018