Fjerne en brannmurregel

Du kan fjerne noen av brannmurreglene etter behov. Du kan imidlertid ikke endre alle standardtrafikkreglene som vises på listen. Du kan se innstillingene for disse reglene ved å bruke alternativet Vis.

Med mindre du er en avansert bruker, bør du ikke fjerne standard brannmurregler. Brannmurens effektivitet kan bli påvirket og datamaskinens sikkerhet kan bli redusert dersom en standard brannmurregel fjernes.

Slik fjerner du en trafikkregel:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Velg regelen du vil fjerne i kategorien Trafikkregler.

4. Klikk på Fjern.

5. Klikk Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Slik fjerner du en programregel:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Velg programmet som inneholder regelen du ønsker å fjerne, i Program -kolonnen i kategorien Programregler.

4. Klikk på Endre.

Klikk på Fjern hvis du vil fjerne alle programreglene tilknyttet dette programmet.

5. Velg regelen du vil fjerne i vinduet Regler.

6. Klikk på Fjern.

7. Klikk Ja i bekreftelsesdialogboksen.

8. Klikk på OK.

Endre trafikkregler og programregler

Slå av en trafikkregel midlertidig

Endre brannmurreglers rekkefølge

Fjerne et program

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028261_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 23/04/2011