Slå av en trafikkregel midlertidig

Du kan slå av en trafikkregel midlertidig hvis du vil tillate tilgang til en spesiell datamaskin eller et program. Husk å slå regelen på igjen når du er ferdig med å jobbe med programmet eller datamaskinen som krevde endring.

Du kan ikke slå av alle standardbrannmurreglene som vises på listen. Du kan kun se innstillingene for disse reglene ved å bruke alternativet Se.

Slå av en trafikkregel midlertidig

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

3. Fjern merket i boksen ved siden av regelen du vil slå av i kategorien Trafikkregler.

4. Klikk på Bruk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1028253_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/03/2018