Slå av en trafikkregel midlertidig

Du kan slå av trafikkregler midlertidig hvis du vil tillate tilgang til en spesiell datamaskin eller et program. Husk å slå på regelen igjen når du er ferdig med å jobbe med programmet eller datamaskinen som krevde endring.

Du kan ikke skru av alle standardbrannmurreglene som vises på listen. Du kan kun se innstillingene for disse reglene ved å bruke alternativet Se.

Slik slår du av en trafikkregel midlertidig

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Fjern merket i boksen ved siden av regelen du vil slå av i kategorien Trafikkregler.

4. Klikk på Bruk.

Om trafikkregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028253_N360_Business_CC_2014_no_no