Endre brannmurreglers rekkefølge

Alle lister med brannmurregler behandles ovenfra og ned. Du kan justere måten brannmurregler behandles på ved å endre rekkefølgen.

Standardrekkefølgen på trafikkregler skal kun endres av avanserte brukere. Brannmurens effektivitet kan bli påvirket og datamaskinens sikkerhet kan bli redusert dersom standardrekkefølgen på trafikkreglene endres.

Endre rekkefølgen på trafikkregler

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

3. Velg regelen du vil flytte i kategorien Trafikkregler.

4. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Flytt opp for å plassere denne regelen foran regelen over.

• Klikk på Flytt ned for å plassere denne regelen bak regelen under.

5. Når du er ferdig med å flytte reglene, klikker du på Bruk.

Endre rekkefølgen på programregler

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Programstyring, velger du programmet som inneholder regelen du vil flytte.

4. Klikk på Endre.

5. Velg regelen du vil flytte i vinduet Regler.

6. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Flytt opp for å plassere denne regelen foran regelen over.

• Klikk på Flytt ned for å plassere denne regelen bak regelen under.

7. Når du er ferdig med å flytte reglene, klikker du på OK.

8. Klikk på Bruk i vinduet med brannmurinnstillinger.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1028236_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/03/2018