Endre brannmurreglers rekkefølge

Alle lister med brannmurregler behandles ovenfra og ned. Du kan justere måten brannmurregler behandles på ved å endre rekkefølgen.

Standardrekkefølgen på trafikkregler skal kun endres av avanserte brukere. Brannmurens effektivitet kan bli påvirket og datamaskinens sikkerhet kan bli redusert dersom standardrekkefølgen på trafikkreglene endres.

Slik endrer du rekkefølgen på trafikkregler:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Velg regelen du vil flytte i kategorien Trafikkregler.

4. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Flytt opp for å plassere denne regelen foran regelen over.

• Klikk på Flytt ned for å plassere denne regelen bak regelen under.

5. Når du er ferdig med å flytte reglene, klikker du på Bruk.

Slik endrer du rekkefølgen på programregler:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Velg programmet som inneholder regelen du vil flytte i kategorien Programregler.

4. Klikk på Endre.

5. Velg regelen du vil flytte i vinduet Regler.

6. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Flytt opp for å plassere denne regelen foran regelen over.

• Klikk på Flytt ned for å plassere denne regelen bak regelen under.

7. Når du er ferdig med å flytte reglene, klikker du på OK.

8. Klikk på Bruk i vinduet med brannmurinnstillinger.

Om rekkefølgen for behandling av brannmurregler

Endre trafikkregler og programregler

Slå av en trafikkregel midlertidig

Fjerne en brannmurregel

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028236_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 24/08/2011