Endre trafikkregler og programregler

Du kan endre en eksisterende brannmurregel hvis den ikke fungerer slik du ønsker. Du kan bruke alternativet Endre for å endre innstillingene for en eksisterende brannmur. Når du endrer en regel, bruker brannmuren den endrede regelens nye kriterium til å kontrollere nettverkstrafikken.

Du kan ikke endre standardregler som er skrivebeskyttet. Du kan likevel se innstillingene for disse reglene ved å bruke alternativet Vis.

Endre en trafikkregel

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

3. Velg regelen du vil endre på fanen Trafikkregler.

4. Klikk på Endre.

5. Gjør ønskede endringer av regelen i Endre regel -vinduet.

6. Når du er ferdig med å endre regelen, klikker du på OK.

Endre en programregel

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Programstyring, velger du programmet som inneholder regelen du vil endre.

4. Klikk på Endre.

Du kan også benytte rullegardinlisten Tilgang ved siden av programmet til å endre tilgangsnivået for det. Smart brannmur endrer eller oppretter så den relevante regelen for programmet.

5. Velg regelen du vil endre i vinduet Regler.

6. Klikk på Endre.

7. Gjør ønskede endringer av regelen i Endre regel -vinduet.

8. Når du er ferdig med å endre regelen, klikker du på OK.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.