Endre trafikkregler og programregler

Du kan endre en eksisterende brannmurregel hvis den ikke fungerer slik du ønsker. Du kan bruke alternativet Endre for å endre innstillingene for en eksisterende brannmur. Når du endrer en regel, bruker brannmuren den endrede regelens nye kriterium til å kontrollere nettverkstrafikken.

Du kan ikke endre standardregler som er skrivebeskyttet. Du kan likevel se innstillingene for disse reglene ved å bruke alternativet Vis.

Slik endrer du en trafikkregel

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Velg regelen du vil endre på fanen Trafikkregler.

4. Klikk på Endre.

5. Gjør ønskede endringer av regelen i Endre regel -vinduet.

6. Når du er ferdig med å endre regelen, klikker du på OK.

Slik endrer du en programregel:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Velg programmet du vil endre i kategorien Programregler.

4. Klikk på Endre.

Du kan også benytte rullegardinlisten Tilgang ved siden av programmet til å endre tilgangsnivået for det. Smart brannmur endrer eller oppretter så den relevante regelen for programmet.

5. Velg regelen du vil endre i vinduet Regler.

6. Klikk på Endre.

7. Gjør ønskede endringer av regelen i Endre regel -vinduet.

8. Når du er ferdig med å endre regelen, klikker du på OK.

9. Klikk på OK i vinduet Regler.

Legge til trafikkregler og programregler

Bruke veiviseren Legg til regel

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028220_N360_Business_CC_2014_no_no