Legge til trafikkregler og programregler

Programstyring oppretter automatisk de fleste brannmurregler du trenger. Du kan legge til egendefinerte regler etter behov.

Brannmurregler bør kun opprettes av erfarne brukere.

Du kan legge til følgende typer brannmurregler:

• Trafikkregler

• Programregler

Legge til en trafikkregel

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Legg til på fanen Trafikkregler.

4. Følg instruksjonene i Legg til regel -veiviseren.

5. I vinduet Trafikkregler klikker du på OK.

Legge til en programregel

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Programstyring, i kolonnen Program velger du programmet du vil legge til en regel for.

4. Klikk på Endre.

Du kan også benytte rullegardinlisten Tilgang ved siden av programmet til å endre tilgangsnivået for det. Smart brannmur endrer eller oppretter så den relevante regelen for programmet.

5. Klikk på Legg til i vinduet Regler.

6. Følg instruksjonene i Legg til regel -veiviseren.

7. Klikk på OK i vinduet Regler.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028140_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016