Legge til trafikkregler og programregler

Brannmurinnstillingene oppretter de fleste brannmurregler du trenger automatisk. Du kan legge til egendefinerte regler etter behov.

Brannmurregler bør kun opprettes av erfarne brukere.

Du kan legge til følgende typer brannmurregler:

• Trafikkregler

• Programregler

Slik legger du til en trafikkregel

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Legg til på fanen Trafikkregler.

4. Følg instruksjonene i Legg til regel -veiviseren.

Slik legger du til en programregel:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Velg programmet du ønsker å legge til en regel for i Program -kolonnen i kategorien Programregler.

4. Klikk på Endre.

Du kan også benytte rullegardinlisten Tilgang ved siden av programmet til å endre tilgangsnivået for det. Smart brannmur endrer eller oppretter så den relevante regelen for programmet.

5. Klikk på Legg til i vinduet Regler.

6. Følg instruksjonene i Legg til regel -veiviseren.

7. Klikk på OK i vinduet Regler.

Endre brannmurreglers rekkefølge

Slå av en trafikkregel midlertidig

Fjerne en brannmurregel

Legge programmer til brannmurinnstillingene

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028140_N360_Business_CC_2014_no_no