Tilpasse Programregler

Etter at du har brukt Norton en stund, må du kanskje endre tilgangsinnstillingene for noen programmer.

Tilpasse Programregler

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Programstyring i kolonnen Program velger du det programmet du vil endre.

4. Velg tilgangsnivået du ønsker at dette programmet skal ha i rullegardinlisten ved siden av programmet du ønsker å endre. Du har følgende alternativer:

Tillat

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Blokker

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Tilpasset

Opprett regler som kontrollerer hvordan dette programmet får tilgang til Internett.

5. Klikk på Bruk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028123_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016