Tilpasse et program

Etter at du har brukt Norton Business Suite en stund, må du kanskje endre tilgangsinnstillingene for noen programmer.

Slik tilpasser du et program:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Finn programmet du ønsker å endre i Program -kolonnen i kategorien Programregler.

4. Velg tilgangsnivået du ønsker at dette programmet skal ha, i rullegardinlisten ved siden av programmet du ønsker å endre. Velg mellom følgende alternativer:

Tillat

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Blokker

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Tilpasset

Opprett regler som kontrollerer hvordan dette programmet får tilgang til Internett.

5. Klikk på Bruk.

Om programregler

Legge programmer til brannmurinnstillingene

Fjerne et program

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028123_N360_Business_CC_2014_no_no