Legge til et program i Programstyring

Du kan legge til programmer i Programstyring for å kontrollere tilgangen til Internett. Når du legger til et program, kan du konfigurere tilgangsinnstillingene i Programregler. Du kan tillate, blokkere eller opprette egendefinerte regler som kun gjelder for programmet du la til.

Brannmurinnstillinger som er stilt inn manuelt, overstyrer eventuelle innstillinger gjort av Automatisk programstyring. Men Symantec anbefaler at du beholder innstillingene som gjøres av Automatisk programstyring når du kjører programmene.

Legge til et program i Programstyring

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Programstyring klikker du på Legg til.

4. Bla gjennom for å finne den kjørbare filen for programmet du ønsker å legge til i dialogboksen Velg et program.

5. Klikk på Åpne.

6. I vinduet Sikkerhetsvarsel analyserer du omdømmeinformasjonen om programmet.

Norton henter opp og viser opplysninger om omdømme og den anbefalte tilgangsinnstillingen.

7. I rullegardinlisten Alternativer velger du tilgangsnivået du vil at dette programmet skal ha.

Du har følgende alternativer:

Tillat alltid

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Alltid sperre

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Manuell konfigurasjon

Opprett regler som kontrollerer hvordan dette programmet får tilgang til Internett.

Du kan angi følgende kriterier for en regel:

• Handling

• Forbindelser

• Datamaskiner

• Kommunikasjon

• Avansert

• Beskrivelse

Hvis du velger dette alternativet, må du følge instruksjonene i veiviseren som vises, og konfigurere regelen.

8. Klikk på OK.

Video: Slik blokkerer man Internett-forbindelse for et program

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028102_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017