Legge programmer til brannmurinnstillingene

Du kan legge til programmer i Brannmurinnstillingene, slik at du kan kontrollere Internett-tilgangen deres. Brannmurinnstillinger som er stilt inn manuelt, overstyrer eventuelle innstillinger gjort av Automatisk programstyring. Men Symantec anbefaler at du beholder innstillingene som gjøres av Automatisk programstyring når du kjører programmene.

Brannmur -innstillinger for programmer overføres ikke fra tidligere versjoner av Norton 360 Online. Hvis du ønsker å gjenopprette programmer du har lagt til manuelt i en tidligere versjon, må du legge dem til igjen i den gjeldende versjonen.

Slik legger du et program til brannmurinnstillingene

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Legg til i kategorien Programregler.

4. Bla gjennom for å finne den kjørbare filen for programmet du ønsker å legge til i dialogboksen Velg et program.

5. Klikk på Åpne.

6. I rullegardinmenyen Hva vil du gjøre? i vinduet Sikkerhetsforespørsel - Programstyring velger du tilgangsnivået du vil at dette programmet skal ha. Velg mellom følgende alternativer:

Tillat

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Blokker

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Konfigurer Internett-tilgangen manuelt (anbefalt)

Opprett regler som kontrollerer hvordan dette programmet får tilgang til Internett.

Du kan angi følgende kriterier for en regel:

• Handling

• Forbindelser

• Datamaskiner

• Kommunikasjon

• Avansert

• Beskrivelse

Hvis du velger dette alternativet, må du følge instruksjonene i veiviseren som vises, og konfigurere regelen.

7. Klikk på OK.

Om programregler

Tilpasse et program

Fjerne et program

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028102_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/10/2011