Legge programmer til brannmurinnstillingene

Du kan legge til programmer i Brannmurinnstillingene, slik at du kan kontrollere Internett-tilgangen deres. Brannmurinnstillinger som er stilt inn manuelt, overstyrer eventuelle innstillinger gjort av Automatisk programstyring. Men Symantec anbefaler at du beholder innstillingene som gjøres av Automatisk programstyring når du kjører programmene.

Slik legger du et program til brannmurinnstillingene

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Legg til i kategorien Programregler.

4. Bla gjennom for å finne den kjørbare filen for programmet du ønsker å legge til i dialogboksen Velg et program.

5. Klikk på Åpne.

6. I vinduet Sikkerhetsvarsel analyserer du omdømmeinformasjonen om programmet.

Norton Business Suite henter opp og viser omdømmeinformasjonen og anbefalte tilgangsinnstillinger.

7. I rullegardinlisten Alternativer velger du tilgangsnivået du vil at dette programmet skal ha.

Velg mellom følgende alternativer:

Tillat alltid

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Alltid sperre

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Manuell konfigurasjon

Opprett regler som kontrollerer hvordan dette programmet får tilgang til Internett.

Du kan angi følgende kriterier for en regel:

• Handling

• Forbindelser

• Datamaskiner

• Kommunikasjon

• Avansert

• Beskrivelse

Hvis du velger dette alternativet, må du følge instruksjonene i veiviseren som vises, og konfigurere regelen.

8. Klikk på OK.

Om programregler

Tilpasse et program

Fjerne et program

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028102_N360_Business_CC_2014_no_no