Slå av Automatisk programkontroll

Automatisk programstyring konfigurerer automatisk innstillinger for Internett-tilgang for nettaktiverte programmer når de kjøres for første gang. Når et program prøver å få tilgang til Internett første gang, oppretter Automatisk programstyring en regel for det.

Automatisk programstyring konfigurerer kun Internett-tilgang for de programversjoner Symantec gjenkjenner som sikre. Standardinnstillingen er at du blir varslet når et program som ikke er godkjent prøver å bruke nettverket. Hvis et infisert program prøver å få tilgang til nettverket, vil Norton-brannmuren automatisk blokkere nettverkstilgangen for det programmet.

Hvis du ønsker å velge innstillinger for Internett-tilgang for programmene dine, kan du slå av Automatisk programstyring. Når et program prøver å få tilgang til Internett for første gang, får du et varsel om å konfigurere tilgangsinnstillingene.

Symantec anbefaler at Automatisk programkontroll alltid er angitt til . Hvis denne funksjonen deaktiveres, kan du komme til å foreta gale valg som kan forårsake at skadelige programmer kjøres, eller at viktige Internett-programmer eller -funksjoner blir blokkert.

Slå av Automatisk programkontroll

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Avansert programkontroll i vinduet Brannmur.

4. Flytt På/av -bryteren til Av i raden Automatisk programkontroll.

5. Klikk på Bruk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028052_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016