Om programregler

Programregler kontrollerer nettverkstilgangen til programmene på datamaskinen. Du kan bruke brannmur innstillingene til å opprette og endre regler for programmer.

I kategorien Programregler kan du gjøre følgende:

• Legge til et program.

• Gi nytt navn til et program.

• Endre reglene for et program.

• Legge til en programregel.

• Endre tilgangsinnstillingene for en programregel.

• Endre prioriteten til programreglene ved å endre regelsekvensen i listen.

• Fjerne en programregel.

• Fjerne et program.

Du kan opprette programregler på følgende måter:

Tilpasse innstillinger for Internett-tilgang automatisk

Lar brannmuren konfigurere tilgang til programmer automatisk første gangen brukeren kjører dem. Denne metoden er den enkleste måten å opprette brannmurregler på.

Bruk brannmurinnstillinger

Administrerer listen over programmer som har tilgang til Internett.

Reager på varsler

La brannmuren varsle deg når programmer prøver å få tilgang til Internett. Du kan tillate eller blokkere programmets Internett-tilgang.

I noen tilfeller, som når du ser på film, foretrekker du kanskje å ikke få varsler. I slike tilfeller kan du aktivere Automatisk programstyring. Norton 360 Online viser ikke brannmurvarsler i denne modusen.

Brannmuren varsler deg kun hvis du har endret alternativene i de generelle innstillingene for Smart brannmur fra standard, anbefalte innstillinger.

Om trafikkregler

Om brannmurregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028042_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/10/2011