Om trafikkregler

Norton 360 Online omfatter flere forhåndsdefinerte trafikkregler. Disse reglene tilbyr nettverksfunksjoner og beskyttelse mot kjente Internett-risikoer. Eksempler på standard trafikkregler omfatter følgende:

Standard tillat spesifikk innkommende ICMP

Tillat bestemt utgående ICMP som standard

Tillat alle typer utgående og sikre typer innkommende ICMP-meldinger (Internet Control Message Protocol).

ICMP-meldinger inneholder status- og kontrollinformasjon.

Tillat innkommende NetBIOS-navn som standard (delte nettverk)

Tillat innkommende NetBIOS som standard (delte nettverk)

Tillat bruk av NetBIOS-navnetjenesten og NetBIOS-datagramtjenesten som brukes til fil- og skriverdeling i Microsoft-nettverk.

NetBIOS er et akronym for Network Basic Input/Output System. NetBIOS tilbyr navnetjeneste, økttjeneste og datagramtjeneste. Navnetjenesten tilbyr løsing av navn, øktstjenesten styrer økter for forbindelsesorienterte tjenester, og datagramtjenesten distribuerer datagrammer for forbindelsesorienterte tjenester.

Tillat innkommende bootp som standard

Tillat utgående bootp som standard

Tillat bruk av Bootp-tjenesten.

Bootp er en forkortelse for Bootstrap Protocol, som gjør det mulig for datamaskinen å finne sin egen IP-adresse.

Kategorien Trafikkregler viser en liste over forhåndsdefinerte trafikkregler. Noen av standardtrafikkreglene er skrivebeskyttet og låst. Disse reglene kan ikke endres.

Reglene vises i prioritert rekkefølge. Regler som er høyere på listen overstyrer regler lenger ned.

Du kan legge til en ny trafikkregel i dette vinduet. Du kan også gjøre følgende:

Endre en trafikkregel

Du kan endre innstillingene til en trafikkregel hvis den ikke fungerer slik du ønsker.

Du kan imidlertid ikke endre standardregler som er skrivebeskyttet.

Endre trafikkregler og programregler

Slå av en trafikkregel

Du kan deaktivere en trafikkregel.

Du kan imidlertid ikke deaktivere standardregler som er skrivebeskyttet.

Slå av en trafikkregel midlertidig

Endre prioritet for en trafikkregel

Du kan endre prioritet for en trafikkregel ved å endre plasseringen på listen.

Denne handlingen bør kun utføres av avanserte brukere eller nybegynnere som har veiledning av teknisk støtte.

Endre brannmurreglers rekkefølge

Om brannmurregler

Om rekkefølgen for behandling av brannmurregler

Legge til trafikkregler og programregler

Om programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028039_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/10/2011