Om brannmurregler

En brannmur er et sikkerhetssystem som bruker regler til å blokkere eller tillate tilkoblinger og dataoverføringer mellom datamaskinen og Internett. Brannmurregler kontrollerer hvordan Smart brannmur beskytter datamaskinen mot ondartede programmer og uautorisert tilgang. Brannmuren kontrollerer automatisk all trafikk som går inn eller ut av datamaskinen mot disse reglene.

Smart brannmur benytter to typer brannmurregler:

Programregler

Kontrollerer nettverkstilgang for programmer på datamaskinen.

Trafikkregler

Kontrollerer all innkommende og utgående nettverkstrafikk.

Om Smart brannmur

Om rekkefølgen for behandling av brannmurregler

Legge til trafikkregler og programregler

Fjerne en brannmurregel

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1028028_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 23/04/2011