Om brannmurregler

En brannmur er et sikkerhetssystem som bruker regler til å blokkere eller tillate tilkoblinger og dataoverføringer mellom datamaskinen og Internett. Brannmurregler kontrollerer hvordan Smart brannmur beskytter datamaskinen mot ondartede programmer og uautorisert tilgang. Brannmuren kontrollerer automatisk all trafikk som går inn til og ut av datamaskinen din, mot disse reglene.

Smart brannmur benytter to typer brannmurregler:

Programregler

Kontrollerer nettverkstilgang for programmer på datamaskinen.

Trafikkregler

Kontrollerer all innkommende og utgående nettverkstrafikk.

Om Smart brannmur

Om rekkefølgen for behandling av brannmurregler

Legge til trafikkregler og programregler

Fjerne en brannmurregel

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1028028_N360_Business_CC_2014_no_no