Norton Smart brannmur

Smart brannmur overvåker kommunikasjonen mellom din datamaskin og andre datamaskiner på Internett. Den beskytter også datamaskinen mot vanlige sikkerhetsproblemer, som de som er angitt nedenfor:

Forsøk på ugyldige tilkoblinger

Varsler deg om tilkoblingsforsøk fra andre datamaskiner og om forsøk på tilkobling til andre datamaskiner utført av programmer på din datamaskin

Portsøk

Skjuler inaktive porter på datamaskinen, slik at disse beskyttes mot angrep av hacketeknikker som portsøk

Inntrenginger

Overvåker nettverkstrafikken til eller fra datamaskinen, på jakt etter mistenkelig oppførsel, og stopper angrep før de kan utgjøre et trussel for systemet

Brannmurer blokkerer hackere og annen uautorisert trafikk, mens tillatt trafikk får passere. Windows-brannmuren har en funksjon som overvåker all innkommende kommunikasjon til datamaskinen. Imidlertid overvåker ikke Windows-brannmuren utgående kommunikasjon fra datamaskinen til Internett.

Symantec anbefaler at du holder Smart brannmur slått på, slik at Norton kan overvåke all innkommende og utgående kommunikasjon på datamaskinen. Funksjonen Smart brannmur oppretter automatisk programregler for hvert program du kjører. Når alternativet Smart brannmur er slått på, vil Norton beholde innstillingene for Automatisk programstyring for alle programmene.

Hvis du slår av Smart brannmur, reduseres systembeskyttelsen. Sørg alltid for at Smart brannmur er slått på.

Bruke offentlig Wi-Fi?

Du finner offentlig Wi-Fi på flyplasser, caféer, kjøpesentre og restauranter, der du får gratis tilgang til Internett. Selv om offentlig Wi-Fi er praktisk, finnes det risikoer med å bruke disse nettverkene.

Skjul informasjonen din for nysgjerrige øyne ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN), for eksempel Norton WiFi Privacy.

Lær mer Se video

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1027911_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/05/2017