Om Smart brannmur

Smart brannmur overvåker kommunikasjonen mellom din datamaskin og andre datamaskiner på Internett. Den beskytter også datamaskinen mot vanlige sikkerhetsproblemer, som de som er angitt nedenfor:

Forsøk på ugyldige tilkoblinger

Varsler deg om tilkoblingsforsøk fra andre datamaskiner og om forsøk på tilkobling til andre datamaskiner utført av programmer på din datamaskin

Portsøk

Skjuler inaktive porter på datamaskinen, slik at disse beskyttes mot angrep av hacketeknikker som portsøk

Inntrenginger

Overvåker nettverkstrafikken til eller fra datamaskinen, på jakt etter mistenkelig oppførsel, og stopper angrep før de kan utgjøre et trussel for systemet

Brannmurer blokkerer hackere og annen uautorisert trafikk, mens tillatt trafikk får passere. Hvis du slår av Smart brannmur, reduseres systembeskyttelsen. Sørg alltid for at Smart brannmur er slått på.

Slå Smart brannmur av og på

Om brannmurregler

Om Norton brannmurdiagnose

Om Inntrengingsforhindring

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1027911_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 17/10/2011