Aktivering starter Norton-tjenesten

Når tjenesteleverandøren tilbyr Norton-programvare som en tjeneste, fungerer aktiveringen som oppstart av tjenesten.

Du kan aktivere Norton-tjenesten etter at du har installert produktet. Det er mulig at du må skrive inn en PIN-kode manuelt. Koden får du fra din tjenesteleverandør.

Aktiveringstrinnene kan variere, avhengig av tjenesteleverandøren.

Hvis du ikke er koblet til Internett, kan du velge å aktivere tjenesten senere. Du kan bruke alternativet Aktiver nå i hovedvinduet. I noen tilfeller kan du også få varsler om at tjenesten må aktiveres.

Aktiveringen tar vanligvis bare noen få minutter. Du må imidlertid være koblet til Internett for å kunne aktivere tjenesten.

Hvis du ikke aktiverer tjenesten etter installeringen, får du jevnlig et varsel som påminnelse, helt til du aktiverer. Hvis du ikke aktiverer Norton-tjenesten innenfor tidsfristen som varslene angir, beskytter ikke produktet deg lenger.

Aktivere Norton-tjenesten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1027408_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 15/07/2013