Slik finner du produktnøkkelen, PIN-koden eller fornyelseskoden

Denne artikkelen hjelper deg med å finne produktnøkkelen, fornyelseskoden eller PIN-koden du trenger for å aktivere eller fornye Norton-produktet:

• Produktnøkkel : En alfanumerisk kode på 25 tegn som du trenger for å fornye Norton-abonnementet. Koden er delt opp i fem grupper på fem tegn hver som skilles med bindestreker.

• PIN-kode : En alfanumerisk kode på 13 tegn som leveres av internettleverandøren din. Du trenger den for å aktivere Norton-produktet.

• Fornyelseskode : En alfanumerisk kode på 19 tegn som du trenger for å forlenge Norton-abonnementet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1027402_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/06/2017