Aktivering beskytter deg

Produktaktivering starter abonnementet. Det sikrer at du har et originalt Norton-produkt installert, og lar deg motta jevnlige produktoppdateringer og støtte. Norton-produktet slutter å fungere hvis prøveperioden eller abonnementet utløper. Du mottar varsler med påminnelser om å aktivere produktet et par dager før det utløper.

Du kan aktivere produktet ved å:

• Kjøpe et nytt abonnement

• bruke en produktnøkkel eller kode, eller

• bruke en abonnementslisens som allerede er knyttet til Norton-kontoen.

Datamaskinen må være koblet til Internett for å kunne fullføre aktiveringen. Hvis du har problemer med Internett-forbindelse, kan du se Løse problemer med Internett-forbindelsen.

Avhengig av situasjonen, velger du et avsnitt nedenfor for å fullføre aktiveringsprosessen:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1027392_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/08/2017