Aktivering beskytter deg

Produktaktivering starter abonnementet. Det sikrer at du har installert et ekte Norton-produkt, og sender deg jevnlige produktoppdateringer og støtte.

Du kan aktivere produktet ved å gjøre følgende:

• Kjøpe et nytt abonnement.

• Bruke en produktnøkkel eller -kode.

• Bruke en abonnementslisens som allerede er tilknyttet Norton-kontoen.

Datamaskinen må være tilkoblet Internett for å kunne fullføre aktiveringen. Hvis du har problemer med Internett-tilkoblingen, kan du se Løse problemer med Internett-tilkoblingen.

Avhengig av situasjonen, velger du et avsnitt nedenfor for å fullføre aktiveringsprosessen:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1027392_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/04/2018