Aktivere Norton-tjenesten

Tjenesteperioden starter når du aktiverer tjenesten. Dersom du ikke aktiverer tjenesten første gang du blir bedt om dette, får du et regelmessig aktiveringsvarsel helt til du har aktivert tjenesten. Du kan aktivere tjenesten direkte fra aktiveringsvarselet. Alternativt kan du bruke koblingen Aktivering i rullegardinlisten Støtte i hovedvinduet. Du må være koblet til Internett før du fortsetter. Du kan bli bedt om å angi en PIN-kode, som du fikk fra tjenesteleverandøren. Aktiveringstrinnene kan variere, avhengig av tjenesteleverandøren. Du kan også aktivere tjenesten fra en konto uten administratorrettigheter. Aktiveringen tar vanligvis bare noen få minutter.

Slik aktiverer du tjenesten:

1. Gjør ett av følgende:

• I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Aktiver nå.

• Klikk på Aktivering i rullegardinlisten Støtte i hovedvinduet i Norton 360 Online.

• Klikk på Aktiver nå i aktiveringsvarselet, og klikk deretter på OK.

2. Når du velger å aktivere, vises vinduet Programvaretjeneste. Vinduet inneholder følgende alternativer:

• Aktiver nå

Følg instruksjonene på skjermen. Du kan bli bedt om å angi aktiveringskoden som du fikk fra tjenesteleverandøren.

• Aktiver senere

Velg dette alternativet hvis du vil aktivere tjenesten senere.

Aktivering starter Norton-tjenesten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1027364_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/04/2011