Problemer ved aktivering

Hvis det oppstår et problem mens produktet kobler til Symantecs servere for å fullføre aktiveringen, må du først kontrollere Internett-tilkoblingen. Deretter sjekker du om du har programvare for foreldrestyring, enten installert eller gjennom en Internett-leverandør. Slik programvare kan blokkere tilkoblingen.

Hvis du mistenker at foreldrestyring blokkerer tilkoblingen, må du konfigurere foreldrestyring slik at den ikke blokkerer aktiveringsprosedyren. Du må logge deg på foreldrestyringsprogramvaren som administrator, eller logge deg på Internett gjennom Internett-leverandøren din som administrator, for å endre konfigureringen.

Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene. Du angir proxy-innstillingene ved å gå til hovedvinduet i Norton-produktet og klikke på Innstillinger > Administrasjonsinnstillinger > Proxy-innstillinger for nettverket > Konfigurere.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1027338_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/06/2017