Tilgjengelighet for Norton Security

Norton Security og Norton Security med Backup er de nyeste tilbudene fra Norton som beskytter deg og enhetene dine. Norton Security-tilbud er ikke tilgjengelig alle steder ennå. Artikkelen gir detaljer om foreløpig tilgjengelighet.

Ikke tilgjengelig i Asia/Stillehavsregionen

• Norton Security og Norton Security with Backup er foreløpig ikke tilgjengelig for de fleste kunder i Asia/Stillehavsregionen. Denne kategorien omfatter, men er ikke begrenset til kunder i følgende land:

• Afghanistan

• Australia

• Kina

• Guam

• India

• Indonesia

• Malaysia

• New Zealand

• Pakistan

• Filippinene

• Singapore

• Sør-Korea

• Taiwan

• Thailand

• Vietnam

Tidligere utgivelse av Norton Security

• Før utgivelsen av Norton Security og Norton Security med Backup høsten 2014, hadde vi en begrenset utgivelse av produkter med samme navn. Norton Security og Norton Security med Backup-tilbud utgitt i Japan, Australia, New Zealand og Canada tidligere var en pakke med Norton 360 Premier eller Norton Internet Security, Norton Internet Security For Mac og Norton Mobile Security, integrert gjennom en administreringsplattform.

Den tidligere versjonen av Norton Security-tilbud kan identifiseres av en produktnøkkel som starter med bokstaven «G».

Japan : Norton Security og Norton Security med Backup er fremdeles tilgjengelig i Japan for de fleste kunder gitt en berettigelse til Norton 360 Premier eller Norton Internet Security, Norton Internet Security for Mac og Norton Mobile Security.

Australia og New Zealand : Norton Security og Norton Security med Backup er kun tilgjengelig gjennom utvalgte Symantec-partnere og er generelt ikke tilgjengelig for kunder i Australia og New Zealand.

Canada : Norton Security with Backup (tilbyr en pakke med Norton 360 Premier, Norton Internet Security for Mac og Norton Mobile Security) var tilgjengelig gjennom utvalgte forhandlere i deler av Canada, men vil bli erstattet med det nye tilbudet som en del av Høst 2014-utgivelsen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v102725646_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 17/07/2015