Norton Video-veiledninger

Velkommen til Norton Video tutorials. Disse opplæringsvideoene gjør deg kjent med funksjonene i Norton Security og viser deg hvordan du bruker dem mer effektivt.

Lær hvordan du laster ned og installerer Norton-produktet du kjøpte fra en nettbutikk eller en forhandler eller fikk fra tjenesteleverandøren. Hvis du har problemer med å installere eller åpne Norton-produktet, kan lære hvordan du løser disse problemene ved hjelp av verktøyet Norton Removal and Reinstall eller Norton Bootable Recovery Tool. Lær hvordan du overfører lisensen til en annen enhet eller oppgraderer Norton-produktet.

Lær hvordan du søker etter og fjerner sikkerhetstrusler, laster ned de nyeste oppdateringene og virusdefinisjonene, og lær mer om tjenesten Norton Protection Promise.

Lær hvordan du oppdaterer kredittkortdetaljene og faktureringsinformasjonen eller endre passordet for Norton-kontoen.

Lær hvordan du kjører et Norton Power Eraser-søk i Norton Security og fjerner trusler fra datamaskinen.

Lær hvordan du fornyer ditt gjeldende Norton-abonnement manuelt, kjøper et nytt abonnement eller slår av Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Lær mer om sikkerhetskopiering via Internett og hvordan du aktiverer funksjonen. Du kan bruke videoene i dette avsnittet til å finne ut hvordan du oppretter et sikkerhetskopisett, gjenoppretter data og kjøper ekstra lagringsplass hvis du har brukt opp den tilordnede lagringsplassen på Internett.

Lær hva Norton Identity Safe er og hvordan du oppretter og behandler et hvelv. Du kan også lære hvordan du importerer og eksporterer hvelvdataene og hvordan du sletter hvelvet permanent.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v102698236_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/04/2018