Melding: «Serverfeil: Vi jobber med å løse et problem som forhindrer oss i å fullføre forespørselen din...»

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

TRINN 1

Last ned og kjør reparasjonsverktøyet

1. Last ned reparasjonsverktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklikk på filen NortonOnlineBackup.exe på skrivebordet.

Ved å kjøre verktøyet, aksepterer du Brukeravtalen.

Hvis du ser meldingen «Kan ikke finne en versjon av kjøretid for å kunne kjøre dette programmet» på en datamaskin som kjører Windows XP, må du laste ned og installere den nyeste versjonen av .NET Framework.

3. Når du har installert .NET Framework, kjører du reparasjonsverktøyet igjen.

4. Klikk på OK og start datamaskinen på nytt

5. Når datamaskinen har startet på nytt, aktiverer du Norton produktet ditt.

Hvis problemet vedvarer, må du avinstallere og gjeninstallere Norton-produktet. Gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du kjøpte Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.