Meldingen «Norton Security kan ikke åpnes på grunn av et problem» på Mac-en

Du løser dette problemet ved å avinstallere Norton og kjøre verktøyet RemoveSymantecMacFiles for å fjerne alle restene. Etter at du har fjernet Norton, laster du ned og installerer Norton på nytt.

TRINN 1

Avinstallere Norton Security

1. I mappen Programmer dobbeltklikker du på Norton Security.

2. På menylinjen, ved siden av Apple-ikonet, klikker du på Norton Security og velger Avinstaller Norton Security.

Du må være i programvinduet til Norton Security for å se menyalternativene.

3. I bekreftelsesvinduet Avinstaller Norton Security, klikker du på Avinstaller.

4. Skriv inn navnet og passordet for administratorkontoen og klikk på Installer Helper.

5. Klikk på Start på nytt nå i avinstalleringsvinduet.

Hvis du har en eldre versjon av et Norton-produkt for Mac, kan du lese følgende avsnitt for å finne ut hvordan du avinstallere det.

Etter at du har avinstallert Norton-produktet ditt, kjører du RemoveSymantecMacFiles-verktøyet for å fjerne alle restene.

TRINN 2

Kjør RemoveSymantecMacFiles-verktøyet

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.zip-filen du lastet ned.

Filen pakkes ut.

3. Åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

4. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.command -filen.

5. Skriv inn administratorpassordet for Mac OS X, og trykk på enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

6. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1

• Hvis du vil avslutte RemoveSymantecMacFiles uten å fjerne noen filer, taster du 2

7. Trykk på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene.

8. Klikk på Avslutt terminalTerminal -menyen.

9. Avslutt alle programmene og start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Hvis du ser en melding om å bli med i Norton fellesskapsovervåkning, klikker du på Delta.

Hvis du ikke vil bli med Norton fellesskapsovervåkning, klikker du på Kanskje senere. Hvis du vil vite mer, klikker du på Mer informasjon i meldingsvinduet.

9. Når du ser en melding, skriver du inn passordet for administratorkontoen og klikker på Installer hjelper.

Hvis du installerer det på macOS 10.13.x eller nyere, ser du eventuelt meldingen «Lasting av systemprogramvare ble blokkert ...» avhengig av sikkerhetsinnstillingene dine. Klikk på Tillat for å fortsette. Hvis du har flere programmer som krever autentisering, på Mac-en, velger du Symantec og klikker på OK.

10. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

11. I vinduet Installasjon fullført klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v102526177_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 07/05/2018