Meldingen «Norton Security kan ikke åpnes på grunn av et problem» på Mac-en

Du løser dette problemet ved å avinstallere Norton og kjøre verktøyet RemoveSymantecMacFiles for å fjerne alle restene. Etter at du har fjernet Norton, laster du ned og installerer Norton på nytt.

TRINN 1

Avinstallere Norton Security

1. I mappen Programmer dobbeltklikker du på Norton Security.

2. På menylinjen, ved siden av Apple-ikonet, klikker du på Norton Security og velger Avinstaller Norton Security.

Du må være i programvinduet til Norton Security for å se menyalternativene.

3. I bekreftelsesvinduet Avinstaller Norton Security, klikker du på Avinstaller.

4. Skriv inn navnet og passordet for administratorkontoen og klikk på Installer Helper.

5. Klikk på Start på nytt nå i avinstalleringsvinduet.

Hvis du har en eldre versjon av et Norton-produkt for Mac, kan du lese følgende avsnitt for å finne ut hvordan du avinstallere det.

Etter at du har avinstallert Norton-produktet ditt, kjører du RemoveSymantecMacFiles-verktøyet for å fjerne alle restene.

TRINN 2

Kjør RemoveSymantecMacFiles-verktøyet

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.zip-filen du lastet ned.

Filen pakkes ut.

3. Åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

4. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.command -filen.

5. Skriv inn administratorpassordet for Mac OS X, og trykk på enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

6. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1

• Hvis du vil avslutte RemoveSymantecMacFiles uten å fjerne noen filer, taster du 2

7. Trykk på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene.

8. Klikk på Avslutt terminalTerminal -menyen.

9. Avslutt alle programmene og start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Installer Norton Security

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I vinduet Installer på denne enheten, påser du at produktnavnet som vises er det du ønsker å installere, og klikker på Godta og last ned.

4. Klikk på OK for å lagre og åpne filen Setup.zip.

5. Dobbeltklikk på installasjonsprogrammet for Norton Security når nedlastingen er ferdig.

6. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

7. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

8. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

9. I vinduet Installasjon fullført klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.