Løse problemer med at plugin-modulen for nettlesere i Norton Family ikke fungerer i Google Chrome

Google har faset ut NPAPI-støtte i Google Chrome. Derfor er ingen av de eksisterende NPAPI-baserte appene og utvidelsene tilgjengelige. Eksisterende installasjoner vil fortsatt virke frem til Chrome fjerner støtten for NPAPI fullstendig. Hvis du ønsker mer informasjon kan du lese Chromium blog: Saying goodbye to our old friend NPAPI.

Følgende Norton Family-funksjoner i nettleser-plugin-modulen vil ikke virke lenger:

• Overvåkning av sosiale nettverk

• Sikker Webovervåking (HTTPS)

• Overvåking av personlig informasjon (PII-skanner) for sikre (HTTPS) sider

Vi forventer å kunne tilby disse funksjonene for Google Chrome i fremtidige utgivelser av Norton Family.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v102181944_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/08/2018