Feil: En nettverksfeil forhindrer tilgang til hvelvet... dukker opp når jeg logger inn på det elektroniske hvelvet til Identity Safe i Norton-produktet

Dette problemet oppstår som regel grunnet midlertidige problemer med Internett-forbindelsen. Problemer med nettverket kan også oppstå hvis datamaskinen går inn i dvalemodus. For å løse dette problemet kontrollerer du Internett-forbindelsen og prøver å logge på Identity Safe-nettstedet.

TRINN 1

Kontroller Internett-tilkoblingen

1. Start nettleseren.

2. Forsøk å koble til følgende nettsted:

http://www.symantec.com

3. Hvis du kan koble til nettstedet, går du til trinn 2.

Hvis du ikke kan koble deg til Internett, kontroller kabeltilkoblingene eller ta kontakt med Internett-leverandøren.

TRINN 2

Logg av Norton-kontoen din

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• Norton Internet Security: Klikk på Internett i vinduet Innstillinger. Klikk på Identity Protection i venstre rute.

• For Norton 360 or Norton Security: Under Detaljerte innstillinger klikker du på Identity Safe.

4. Klikk på Konfigurer på raden Identity Safe.

5. Nederst i vinduet Norton Identity Safe klikker du på e-postadressen, og deretter på Logg av Norton-kontoen.

6. Start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Logg på din Norton-konto

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• Norton Internet Security: Klikk på Internett i vinduet Innstillinger. Klikk på Identity Protection i venstre rute.

• For Norton 360 or Norton Security: Under Detaljerte innstillinger klikker du på Identity Safe.

4. Klikk på Konfigurer på raden Identity Safe.

5. I vinduet Logg på eller opprett konto angir du e-postadressen for Norton-kontoen og klikker på Neste.

6. I vinduet Logg på skriver du inn passordet til Norton-kontoen din og klikker på Logg på.

7. I vinduet Hvelv lukket skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Åpne.

Gå til trinn 4 hvis problemet vedvarer.

TRINN 4

Kontroller tilgangen til netthvelvet

1. Åpne nettstedet Norton Identity Safe.

2. Logg på med din registrerte e-postadresse og passord.

3. I vinduet Åpne hvelvet ditt skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Åpne hvelv.

Hvis du har tilgang til hvelvet fra Identity Safe-nettstedet, så venter du en time før du logger på Identity Safe fra Norton-produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v102181096_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 22/10/2014