Feilmelding: «En nettverksfeil forhindrer tilgang til hvelvet...» vises når jeg logger på det nettbaserte hvelvet i Identity Safe i Norton

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Dette problemet oppstår som regel grunnet midlertidige problemer med Internett-forbindelsen. Problemer med nettverket kan også oppstå hvis datamaskinen går inn i dvalemodus. Du løser dette problemet ved å kontrollere Internett-tilkoblingen og prøve å logge på Identity Safe-nettstedet.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kontroller Internett-tilkoblingen

1. Start nettleseren.

2. Forsøk å koble til følgende nettsted:

http://www.symantec.com/no/no/index.jsp

3. Hvis du kan koble til nettstedet, går du til trinn 2.

Hvis du ikke kan koble deg til Internett, kontroller kabeltilkoblingene eller ta kontakt med Internett-leverandøren.

TRINN 2

Logge på fra Norton-kontoen

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Identitet i hovedvinduet.

3. Klikk på Identity Safe.

4. Klikk på e-postadressen din nederst i vinduet Norton Identity Safe, og klikk deretter på Logg på som en annen bruker.

5. Start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Logge på Norton-kontoen

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Identitet i hovedvinduet.

3. Klikk på Identity Safe.

4. I vinduet Logg på eller opprett konto angir du e-postadressen for Norton-kontoen og klikker på Neste.

5. I vinduet Logg på skriver du inn passordet til Norton-kontoen din og klikker på Logg på.

6. I vinduet Hvelv lukket skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Åpne.

Gå til trinn 4 hvis problemet vedvarer.

TRINN 4

Kontroller tilgangen til netthvelvet

1. Åpne nettstedet Norton Identity Safe.

2. Logg på med din registrerte e-postadresse og passord.

3. I vinduet Åpne hvelvet ditt skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Åpne hvelv.

Hvis du har tilgang til hvelvet fra Identity Safe-nettstedet, så venter du en time før du logger på Identity Safe fra Norton-produktet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v102181096_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/03/2018