Installeringen fullføres ikke når jeg oppgraderer fra Norton Security til Norton Security med sikkerhetskopiering

Dette problemet kan oppstå når du oppgraderer fra Norton Security til Norton Security med sikkerhetskopiering på en datamaskin som også har et tredjeparts sikkerhetsprodukt installert. Problemet løses vanligvis når du starter datamaskinen på nytt. Dersom problemet vedvarer fjerner du alle tredjeparts sikkerhetsprodukter fra datamaskinen.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, går du til trinn 2.

TRINN 2

Avinstallere et sikkerhetsprodukt som ikke tilhører Symantec

Du finner informasjon om hvordan du fjerner sikkerhetsprodukter fra andre leverandører fra datamaskinen, i programdokumentasjonen. Alternativt kan du kontakte produsenten.

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra den andre leverandøren, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v102130633_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2014