Avviklingskunngjøring for Norton Family på Mac

Fra og med 10. oktober 2014 er Norton Family for Mac avviklet. Disse vanlige spørsmålene vil hjelpe deg med å få svar på spørsmål angående avviklingskunngjøringen.

Er Norton Family tilgjengelig for Mac?

Fra og med 10. oktober 2014 tilbyr vi ikke lenger overvåkning av barnets Mac-maskin med Norton Family. Derfor kan Norton Family slutte å fungere som forventet på Mac. Mac-klienten vil ikke lenger være tilgjengelig for nedlasting etter 10. september 2014.

Hvorfor avvikles Mac OS-støtten?

Vi er gang med å forenkle porteføljen vår, og finne måter å strømlinjeforme produkttilbudene våre. Derfor har vi tatt avgjørelsen om å avvikle støtte for Norton Family på Mac.

Hvordan kan jeg holde Norton Family-beskyttelsen aktivert?

Norton Family vil fortsette å overvåke barnets aktiviteter på Windows-maskiner og Android-enheter.

Støtter ikke Norton Mac lenger?

Vi støtter fremdeles Mac med sikkerhetsprogramvaren, men vi prøver å finne ut hvordan vi kan forenkle vår portefølje og strømlinjeforme alle produkttilbudene. Som et resultat, har vi tatt avgjørelsen om å avvikle støtten for Mac i Norton Family.

Vil Norton Family slutte å virke på iPhonen min?

Denne endringen påvirker kun Mac-maskiner. Vi fortsetter å støtte Norton Familys foreldreapp for iOS-enheter.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v102122958_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 19/07/2017