Norton LiveUpdate

LiveUpdate henter de siste definisjons- og programoppdateringene til Symantec-produktet som er installert på datamaskinen. Disse oppdateringene beskytter datamaskinen mot nylig oppdagede trusler.

Ved å bruke en Internett-tilkobling, kobler LiveUpdate til Symantec-serveren, ser etter oppdateringer, og laster dem ned og installerer dem automatisk.

Du bør kjøre LiveUpdate med jevne mellomrom. Når Norton 360 Online settes i stillemodus, laster ikke LiveUpdate ned de nyeste oppdateringene.

Du kan vise statusen for LiveUpdate-aktiviteter i kolonnen Status. Du kan bruke alternativet Avbryt til å stoppe LiveUpdate-økten. Etter at LiveUpdate har sett etter oppdateringer, og eventuelt lastet dem ned og behandlet dem, kan du klikke på OK for å lukke vinduet. Du kan bruke koblingen Vis oppsummering til å se et sammendrag av hvilke oppdateringer som er installert på datamaskinen.

Du kan lese mer om hvordan LiveUpdate fungerer og om hva slags data som samles inn, ved å klikke koblingen Personvernerklæring nederst i vinduet.

Se etter oppdateringer manuelt

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10179777_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 07/11/2011