Norton LiveUpdate

LiveUpdate henter de siste definisjons- og programoppdateringene til Symantec-produktet som er installert på datamaskinen. Disse oppdateringene beskytter datamaskinen mot nylig oppdagede trusler.

Ved å bruke en Internett-tilkobling, kobler LiveUpdate til Symantec-serveren, ser etter oppdateringer, og laster dem ned og installerer dem automatisk.

Du bør kjøre LiveUpdate med jevne mellomrom. Når Norton Business Suite settes i stillemodus, laster ikke LiveUpdate ned de nyeste oppdateringene.

Mengden som lastes ned kan variere, avhengig av hvor ofte LiveUpdate kjøres. Hvis det er lenge siden sist du kjørte LiveUpdate, vil mengden som lastes ned, som regel være større enn vanlig.

Du kan se statusen for LiveUpdate-aktiviteter i kolonnen Status. Du kan bruke alternativet Avbryt til å stoppe LiveUpdate-økten. Etter at LiveUpdate har sett etter oppdateringer, og eventuelt lastet dem ned og behandlet dem, kan du klikke på OK for å lukke vinduet. Du kan bruke koblingen Vis oppsummering til å se et sammendrag av hvilke oppdateringer som er installert på datamaskinen.

Noen programoppdateringer krever at du starter datamaskinen på nytt for at de skal tre i kraft. Hvis LiveUpdate har lastet ned programoppdateringer som krever omstart, kan du bruke følgende alternativer:

Start på nytt nå

Starter datamaskinen på nytt og tar i bruk programoppdateringene.

I Windows 7 og senere er dette alternativet kun tilgjengelig hvis du har aktivert alternativet Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart i vinduet Innstillinger.

Start på nytt senere

Med dette alternativet kan du utsette omstarten midlertidig. Norton Business Suite tar i bruk oppdateringene først etter at du har startet datamaskinen på nytt.

I Windows 7 og senere er dette alternativet kun tilgjengelig hvis du har aktivert alternativet Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart i vinduet Innstillinger.

Bruk nå

Tar i bruk programoppdateringer som ikke krever omstart, øyeblikkelig. Programoppdateringer som krever omstart, blir i stedet automatisk tatt i bruk neste gang du starter datamaskinen på nytt.

Alternativet Bruk nå er kun tilgjengelig i Windows 7 eller nyere.

Dette alternativet er kun tilgjengelig hvis du har deaktivert alternativet Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart i vinduet Innstillinger.

LiveUpdate kan mislykkes av forskjellige årsaker, for eksempel hvis Internett-forbindelsen brytes, eller hvis det er for lite plass på disken til å lagre oppdateringene som lastes ned. Hvis det oppstår feil mens LiveUpdate kjører, kan du bruke koblingen Kjør Norton Autofix øverst i vinduet. Norton Autofix utfører et hurtigsøk på datamaskinen med Autofix-teknologi. Dersom Autofix oppdager et problem, følger du instruksjonene på skjermen for å løse det. Dersom du ikke blir kvitt problemet, kan du bruke alternativet Gå til webområdet for brukerstøtte for å gå til Nortons nettsted for brukerstøtte og få ytterligere hjelp og kontaktdetaljer.

Du kan lese mer om hvordan LiveUpdate fungerer og om hva slags data som samles inn, ved å klikke koblingen Personvernerklæring nederst i vinduet.

Se etter oppdateringer manuelt

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Om LiveUpdate

Om Norton Autofix

Slå Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10179777_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/06/2013