Jeg vil laste ned Norton-produktet som jeg kjøpte fra en forhandler

Visste du dette? Mange abonnementer gjør det mulig for deg å forlenge Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnad.

Klikk her for å få rede på mer.

Hvis du kjøpte produktet ditt i en vanlig butikk eller på et tredjepartsnettsted som er tilknyttet Norton, må du opprette en Norton-konto eller legge til det kjøpte produktet til den eksisterende kontoen.

Under installasjonsprosessen vil du bli tilbytt å registrering i Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Last ned og installer Norton-produktet

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprette konto og fullfør registreringsprosessen.

Logg på hvis du allerede har en Norton-konto.

3. Gå til vinduet Installasjon av Norton og klikk på Angi en ny produktnøkkel.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

Hvis du kjøpte produktet som en CD i eske på nett eller hos en lokal forhandler, er produktnøkkelen inni esken, enten på et klistremerke bakpå CD-omslaget eller DVD-etuiet, eller på et kort i esken.

Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

Merk at abonnementet starter når du skriver inn nøkkelen på 25 tegn som du finner på produktkortet eller e-posten med ordrebekreftelse.

4. Klikk på Kom i gang for å registrere deg på Automatisk fornying-tjenesten for Norton-abonnementet ditt.

Hvis du ikke vil registrere deg for Automatisk fornying-tjenesten, klikker du på Jeg gjør dette senere og fortsetter til punkt 9.

5. Les vilkår og betingelser for Automatisk fornying, og klikk på Godta og fortsett.

6. Angi kredittkortopplysningene og klikk på Neste.

7. Angi fakturaadressen og klikk på Registrer for Automatisk fornying.

8. Klikk på Gå videre til Nedlasting på bekreftelsesskjermen for registrering.

9. Klikk på Godta og last ned.

Hvis du har mer enn ett Norton-produkt på kontoen din, velger du produktet du vil laste ned, og klikker på Neste.

Klikk på Last flere hvis produktet du vil laste ned, ikke vises på listen.

Hvis du vil installere produktet på en annen enhet, klikker du på Send en nedlastingskobling

10. Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk. Enheten vil vise gjeldende beskyttelsesstatus, og ytterligere programvare kan lastes ned fra Norton-kontoen din.

Hvis du vil laste ned på nytt eller installere på en annen enhet, kan du se Jeg vil laste ned Norton-produktet på enheten min

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v101779430_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 23/08/2017