Laste ned Norton-produktet du har kjøpt i en butikk

Hvis du vil installere et enhetssikkerhetsprodukt fra Norton, som du har kjøpt i butikk eller fra et tredjepartsnettsted, oppretter du en Norton-konto eller legger til det kjøpte produktet på en eksisterende konto.

Hvis du er fra Kina, Korea eller Japan trenger du produktnøkkelen for produktet du har kjøpt, for å kunne opprette en konto. Du finner produktnøkkelen i kjøpsbekreftelsen vi har sendt deg via e-post.

Hvis du allerede har et Norton-abonnement, kan du installere det på enheten ved å logge på kontoen. Hvis du trenger mer informasjon, kan du lese Laste ned og installere Norton Enhetssikkerhet.

Legge til det kjøpte produktet på kontoen og installere Norton-produktet

Under installasjonsprosessen blir du spurt om du vil registrere deg for et abonnement som fornyes automatisk. Hvis du vil ha mer informasjon om automatisk fornying av abonnementer, kan du lese Les mer om abonnementer som fornyes automatisk.

1. Gå til norton.com/enroll fra nettleseren.

2. Klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett en ny konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Klikk på Angi en ny produktnøkkel på siden Kom i gang.

4. Angi produktnøkkelen og klikk på >.

Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

Hvis du har kjøpt en eskeversjon av produktet på Internett eller i en lokal butikk, finner du produktnøkkelen inne i esken, enten på et klistremerke eller trykt på et kort i esken.

Abonnementet starter når du skriver inn nøkkelen som du finner på produktkortet eller e-posmeldingen med ordrebekreftelsen. Denne nøkkelen har 25 tegn.

Hvis du ser meldingen «Ugyldig produktnøkkel», kan du lese Melding: «Ugyldig produktnøkkel».

5. Les Lisens- og tjenesteavtalen og klikk på Godta.

6. På siden Godkjenning av årlig automatisk fornying oppdater du faktureringsadressen og kredittkortinformasjonen.

7. Les Godkjenning av betaling for abonnement og automatisk fornying og klikk på Slå på automatisk fornying eller Start abonnement.

8. Klikk på Godta og last ned.

• Hvis du har mer enn ett Norton-produkt på kontoen din, velger du produktet du vil laste ned, og klikker på Neste.

• Hvis du er bruker Norton Security Platinum, velger du produktet du vil installere, og klikker på Neste.

• Klikk på Last ned flere hvis produktet du vil laste ned, ikke vises på listen.

9. Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når du kjører installasjonsprogrammet for Norton, blir produktet automatisk nedlastet, installert og aktivert. Enheten viser gjeldende beskyttelsesstatus. Du kan installere tilleggsprogramvare fra Norton-kontoen.

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkkel

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feilmelding.

• Husk å oppgi lisensinformasjonen for det spesifikke produktet du bruker. Lisensinformasjonen for ett Norton-produkt kan ikke byttes med informasjonen for et annet Norton-produkt.

Du kan for eksempel ikke bruke produktnøkkelen for et produkt fra Norton Enhetssikkerhet når du aktiverer Norton Utilities Premium. Du finner produktnøkkelen for Norton Utilities Premium på siden Mitt abonnement på kontoen din.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten i), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

Video