Norton 360 er ikke installert på denne datamaskinen

Norton lar deg sikkerhetskopiere filene dine på eksterne medier som for eksempel USB-stasjoner.

Når du sikkerhetskopierer filene på USB-stasjoner, oppretter Norton medier som kan kjøres automatisk.

Norton oppretter ARestore.exe på de eksterne mediene for å gjøre det enklere å gjenopprette filene dine. Når du starter ARestore.exe, åpner Norton vinduet Ekstern gjenoppretting.

Under vinduet Ekstern gjenoppretting kan du se Velg filer som skal gjenopprettes og Start Norton Security. Hvis du har sikkerhetskopiert filer ved bruk av Norton 360, kan du se Start Norton 360.

Når du klikker på Launch Norton 360 på en datamaskin med Norton Security installert, får du følgende feilmelding:

Norton 360 er ikke installert på denne maskinen

Du får denne meldingen fordi Ekstern gjenoppretting søker etter Norton 360. Norton 360 finnes ikke fordi du har avinstallert Norton 360 og installert Norton Security.

Dataene du har sikkerhetskopiert er sikre, og du kan fortsatt gjenopprette dataene ved bruk av Norton Security som du installerte.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v101600333_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/03/2017