Kan jeg bruke Norton Security med abonnementet mitt på Norton Antivirus, Norton Internet Security eller Norton 360?

Norton Security er helt nye produkter, og kan ikke aktiveres med produktnøkler som er beregnet på andre produkter. Norton Security-servicen krever et abonnement på det nye tilbudet. Klientene med Norton Security-servicen er ikke klientoppdateringer av dine eksisterende produkter.

Hvordan kan jeg få Norton-sikkerhetstjenesten hvis jeg bruker Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360?

Du kan kjøpe Norton-sikkerhetstjeneste når ditt nåværende abonnement går ut. Husk å stenge av automatisk fornying på gjeldende Norton-produkt.

Hva skal jeg gjøre i mellomtiden?

Vi anbefaler at du fortsetter å bruke ditt gjeldende produkt til funksjonaliteten for å konvertere abonnementet ditt er tilgjengelig. Norton AntiVirus-, Norton Internet Security- og Norton 360-produkter vil fortsette å motta den beste beskyttelsen Norton har å tilby.

Et annet alternativ er å kjøpe en Norton Security-service når ditt gjeldende abonnement utløper (sørg for at du Slår av automatisk fornyelse av det gjeldende Norton-produktet ditt først).

Vil jeg fremdeles være beskyttet med Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360?

Alle kunder med aktive abonnementer på Norton 360, Norton Internet Security eller Norton AntiVirus vil fortsette å motta det nyeste innen sikkerhetsoppdateringer (LiveUpdate-virusdefinisjoner) og Nortons tekniske team som tilbyr støtte til brukere som bruker de nyeste tilgjengelige versjonene av disse produktene (22.x for Windows-brukere). Du vil fortsatt være beskyttet med beskyttelse i beste klasse, og vil fortsette å motta hjelpen du forventer fra Norton som beskrevet i Støttepolicyen.