Systemkrav for Norton Security

Med Norton Security får du kraftig Norton-beskyttelse for alle PC-ene, Mac®-ene, smarttelefonene og nettbrettene dine. Hvis du vil installere Norton Security på enheten din, må enheten oppfylle systemkravene som er beskrevet i denne artikkelen.

Norton Security Premium kommer med foreldrestyring så du kan sørge for at barnas aktiviteter på Internett er trygge. I tillegg får du 25 GB med sikker sikkerhetskopiering via Internett for opptil 10 enheter (kun PC-er). Det inkluderer ikke trygg sikkerhetskopiering for Mac OS X.

Velg enheten din og lær mer

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v101390880_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 29/06/2018