Systemkrav for Norton Security

Med Norton Security får du den solide Norton-beskyttelsen for PC-ene, Mac®-ene, smarttelefonene og nettbrettene dine. Hvis du vil installere Norton Security på enheten din, må enheten oppfylle de minstekravene til systemet, som er beskrevet i denne artikkelen.

Norton Security Premium har foreldrestyring inkludert slik at det blir sikkert for barna dine å utføre aktiviteter på Internett. I tillegg får du 25 GB med sikker sikkerhetskopiering via Internett for opptil 10 enheter (kun PC-er). Det inkluderer ikke trygg sikkerhetskopiering for Mac OS X.

Velg enheten din og lær mer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v101390880_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 12/06/2017