Funksjoner i Norton Security

Viktige funksjoner og fordeler

• En løsning som beskytter enhetene dine

• Gir beskyttelse mot virus, spionprogrammer, skadelige programmer og andre Internett-trusler

• Ivaretar personvernet, uansett hvilken enhet du bruker

• Unngår usikre webområder og mistenkelige nedlastninger

• Lar deg flytte beskyttelsen fra enhet til enhet

• Lar deg legge til ekstra beskyttelse når du får flere enheter*

• Finner enkelt mistede eller stjålne smarttelefoner og nettbrett

• Gi barna dine frihet til å bruke Internett på en trygg måte

• Inkluderer vår 100 % garanti: vi vil holde deg virusfri, hvis ikke får du pengene tilbake**

#Sniktittfunksjonene er kanskje ikke tilgjengelige i alle EMEA-land.

* Tilleggsgebyrer kan påløpe. Klassifiserte kostnader kan påløpe om du trenger installasjon på fler enheter enn produktabonnementet ditt tillater.

1Virus Protection Promise For å være kvalifisert for virusbeskyttelsesløftet må du ha et Norton-abonnement som er kvalifisert, og hvis ikke du har Norton Small Business, må du også ha kjøpt, fornyet eller oppgradert Norton-abonnementet ditt direkte fra Symantec eller abonnere på Nortons tjeneste for automatisk fornying. Hvis en Norton-ekspert ikke klarer å fjerne viruset fra enheten din, kan du få full tilbakebetaling av den faktiske prisen du betalte for den gjeldende abonnementsperioden, eller perioden for den gjeldende pakken med Norton-abonnement. Eller hvis pakken du har kjøpt inneholder et Norton-abonnement sammen med et produkt som ikke er et Norton-abonnement/produkt, vil tilbakebetalingen begrenses til produsentens veiledende pris for Norton-abonnement for den aktuelle perioden, og den kan ikke overstige den totale prisen som ble betalt for pakken. Tilbakebetalingen vil være netto av eventuelle rabatter eller refusjoner som er mottatt minus eventuell frakt, behandling og gjeldende avgifter, bortsett fra i visse delstater og land der frakt, behandling og avgifter kan tilbakebetales. Refusjon gjelder ikke for eventuelle skader som har oppstått som et resultat av virus. Se [Norton.com/guarantee] for mer informasjon som også inneholder Norton-abonnement som er kvalifisert.

1 Norton Identity Safe-støtte for nettleseren Microsoft Edge er for øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v101390850_EndUserProfile_no_no
    Operativsystem: Android, iOS, Mac OS X, Windows
    Sist endret: 27/10/2017